B r u n i n k

m e u b e l s t o f f e r i n g


home | waarom | meubels | stoffen | projecten | voorbeelden | vervoer | atelier | contact
 

Waarom Brunink Meubelstoffering

Uw oude stoel weer als nieuw...Uw waardevolle meubels!
Uw meubels zijn waardevol. Ooit heeft u een grote investering gedaan in een dure designbank met bijpassende fauteuils. Of als student al uw bijverdiensten bijelkaar geschraapt voor een Ikeabankje. Misschien heeft u een meubelstuk geërfd dat nu vooral nog nostalgische waarde heeft.

Toe aan een nieuwe stoffering?
En dan, op een dag, krijgt u het gevoel dat uw bankstel of stoel er niet meer uit ziet: de bekleding is versleten, het leer is vaal geworden, de zitting is doorgezakt. Of er is een ongelukje gebeurd: door iets scherps is er een gat of een scheur ontstaan, er is een vlek in de bekleding gekomen die niet meer te verwijderen is.
Natuurlijk zijn er ook andere redenen waarom u uw meubels een andere stoffering wilt geven, bijvoorbeeld als u uw interieur een ander kleurtje hebt gegeven. Of als de haren van uw huisdier haast niet uit de huidige bekleding te verwijderen zijn...

Wie kan het voor u maken?
Brunink Meubelstoffering in Den Haag is in staat om uw waardevolle meubels snel en vakkundig te repareren. Of u nu een bank, een fauteuil, eetkamerstoelen, of autostoelen heeft, van stof of van leer, Edo Brunink en zijn medewerkers zijn dankzij jarenlange ervaring in staat om uw meubels een compleet nieuw uiterlijk te geven waardoor ze aan een een tweede leven van nog vele jaren kunnen beginnen.
Brunink Meubelstoffering doet nog meer. U kunt bijvoorbeeld ook extra kussens laten maken in dezelfde stof als uw meubel. Of de kussens van uw boot of caravan laten herstofferen. Daarnaast hebben wij ervaring met het bekleden van zitmeubelen op maat voor projecten zoals restaurants, theaters, hotels, et cetera.

Wat betekent dit voor u?
Als dit uw belangstelling gewekt heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bel of kom eens langs als u een offerte wilt. Wij bieden u de mogelijkheid om in het atelier stof uit te zoeken die u thuis verder kunt beoordelen. Edo maakt dan met u een afspraak om uw meubel(s) te bekijken en de offerte op te maken.
Als u akkoord gaat met de offerte, wordt er een afspraak gemaakt over het halen en brengen van de meubels, op een tijd die u goed uitkomt.

Rietveld fauteuil "Utrecht"Kwaliteit gegarandeerd!
Reeds vele jaren stofferen wij tot volle tevredenheid van onze klanten. Wij gebruiken de beste materialen, hebben kennis van alle soorten en stijlen meubelen en gecombineerd met onze vakkennis en enthousiasme, garanderen wij dat uw meubelen hun waarde zullen behouden!

    volgende  >>

Brunink Meubelstoffering
Veenkade 150
2513 EL Den Haag

Logo Brunink Stoffeeratelier
telefoon: 070 - 365 83 73
mobiel: 06 5151 1092
e-mail: edo.brunink@gmail.com